facebook superklima
Cauta
superklima superklimaAcasa superklimaServicii superklimaDespre noi superklimaTermeni si conditii superklimaBlog superklimaContact superklimaAer Conditionat Ieftin superklima
superklima

Despre noi - comercializare si montaj centrale termice

Compania noastra, Super Klima Instalatii S.R.L (S.K.I.), a fost infiintata in anul 2003 avand in totalitate capital privat romanesc.

In anii de activitate de pana acum,am acumulat o experienta bogata in domeniul instalatiilor de incalzire,  de apartament pana la instalatiile de incalzire pentru bloc, iar acest lucru este garantat de calitatea lucrarilor executate. De asemenea,S.K.I  se ocupa cu distribuirea centralelor termice produse de firme de prim rang, care de-a lungul timpului si-au creat un nume in domeniul instalatiilor de incalzire.

Produsele comercializate inglobeaza tehnologii de cel mai inalt nivel, functionand la parametrii optimi cu randament ridicat, asigurand confortul dorit in conditii de deplina siguranta in functionare, cu consumuri energetice reduse si cu respectarea normelor internationale de protectie a mediului. Gabaritele reduse si aspectul modern le asigura o integrare perfecta in orice tip de constructie.   

Obiectivele noastre sunt acelea de a imbunatatii continuu serviciile oferite, atat in privinta montajelor efectuate, care sunt de o calitate superioara, cat si in privinta distribuirii lor. In acest scop, membrii echipei noastre au urmat cursuri de specilizare in sisteme de climatizare organizate de firme consacrate in domeniu.

superklima
Tel:
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714