facebook superklima
Cauta
superklima superklimaAcasa superklimaServicii superklimaDespre noi superklimaTermeni si conditii superklimaBlog superklimaContact superklimaAer Conditionat Ieftin superklima
superklima

Servicii connexe centralelor termice

Noi, echipa Super Klima Instalatii, stim ca instalarea unui cazan presupune mult mai mult decat simpla achizitie a produsului, fie ca e vorba de o tranzitie de la sistemul centralizat de incalzire sau un imobil nou. Si pentru ca stapanim toate problemele care pot aparea, iti putem face viata mai usoara, ocupandu-ne noi de toate aspectele instalarii centralei termice.

Astfel, in prima faza, in functie de caracteristicile imobilului ce va fi incalzit, iti oferim consultanta, in asa fel incat sa alegerea sa fie potrivita nevoilor tale.

 Noi putem executa proiectul de gaze si putem face toate demersurile birocratice in locul tau. Iar daca vreti sa va decuplati de la instalatia centralizata ne putem ocupa noi de debransare.

Montajul  se poate face pe vechea instalatie de incalzire, caz in care tot noi curatam instalatia cu solutii speciale, pentru o functionare optima.

Instalatia poate fi inlocuita si cu o instalatie noua, pornind de la zero. In acest caz, instalatia poate fi facuta din orice tip de material - cupru, pexal sau polipropilena.

Pentru ca ne dorim sa te bucuri cat mai mult de noua ta centrala termica.

 

 

 

galerie foto superklima

superklima
Tel:
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714